Дневна с розови мебели

Последна редакция на 26/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 964 пъти

Още един начин, розовият цвят да заяви своето присъствие в дневната, е като изберете за обзавеждането си подходящи мебели, които са подчинени на него. Ето няколко интересни решения:

  • Розов диван. Смело подход, който е желателно да се обмисли добре. Прекрасно се съчетава с бледо сиви или бежови стени, меки нюанси и неутрални тонове.
  • Розова холна гарнитура. Тук вече ви предлагаме да внесете още по-голяма розова дързост. Накарайте цялата ви мека мебел да се къпе в нежност. Дамаската ѝ може да бъде едноцветна, с флорални или геометрични мотиви.
  • Розова секция. Ако не просто се радвате на библиотека в хола си, но и същата е жанрово разделена, можете да обособите романтизма в домашната си литература чрез боядисани в розово рафтове.  

Свързано:

Идеи за хол 3 лесни начина да внесете розова нежност в дневната си

Тук сме ви подготвили една красива и много момичешка дневна в розово и бяло. Освен много свежа и модерна, тя е и много красива, функционална и стилна. Стилът е много актуален, а подбраните мебели могат да са великолепно допълнение към почти всеки интериор. Ако не сте почитатели на семплия дизайн, но все пак искате да запазите изчистените форми и удобството - това е чудесно решение за вашата дневна. Помещението е много светло и цветно. Стените са боядисани в няколко различни нюанса на розовото, което придава раздвижен и много забавен вид. Чупките на помещението са използвани така, че да се увеличи пространството и да стане удобно и функционално - в двете ниши са изградени етажерки, на които са подредени всички малки вещи и декорации. Посредата върху изпъкналата част, която съвсем целенасочено е боядисана в по-светъл цвят е поставено много интересно декоративно огледало, което едновременно оптически увеличава пространството и прави стената по-раздвижена. Ниската масичка е много удобна и не заема голямо пространство, големият розов диван е чудесен цветен акцент и смело интериорно решение, което трябва да бъде добре обмислено. За да се създаде баланс са избрани две съвсем семпли бели кресла, които са декорирани с розови възглавници в същия розов нюанс.