Спалня за гости или бъдещата детска стая

Последна редакция на 25/04/2024 от Патриция Симеонова

      На същия етаж се намира и втората стая, предназначена за спалня. При първото им посещение, още преди да закупят къщата, бюрото привлякло вниманието и на двамата. Спалнята е семпла, но винтидж, а тоалетката и бюрото придават характер на помещението. Не изневеряват на избора си за цветова гама и отново използват сходни цветове с останалите стаи в къщата. Практиката за използването на монохромна палитра е често срещана - по този начин домът изглежда хармоничен, а и защо да се затормозявате в избора на цветове за всяка стена? В случая избраната от тях може да бъде комбинирана с различни декоративни елементи и цялостната визия да се промени.

      Крайният резултат е изключително приятен, съчетаващ в себе си модерно и класическо излъчване, топлина и уют. Е, Мая и Александър вече обитават своя нов дом, сбъдвайки своята приказка. А до него ги води само едно запитване, отправено към ОББ. Ако и вие искате да направите положителна промяна в своя живот и да обновите дома си, доверете се на опитните консултанти, които ще отговорят на вашите въпроси.

 Полезна информация за финансирането – какво е необходимо да знаете?

      От голямо значение е да се информирате внимателно, когато предприемате подобна важна стъпка. В тази връзка ви представяме основните условия, предлагани от ОББ. Условията, които ви предоставят ОББ са подходящи за всеки, тъй като можете сами да изберете срока и месечната вноска.

  • Финансиране от 1000 до 70 000 лв. – максималният размер на кредита се определя, съобразно профила на клиента.
  • Срокове – сами определяте за колко време да погасите потребителския кредит – от 6 месеца до 10 години
  • Без обезпечение – От вас не се изисква да предоставите материални или договорни гаранции
  • Онлайн кандидатстване – Попълнете формата за запитване в сайта на ОББ и ще получите съдействие от консултант за преминаване през процеса
  • Без такса за обслужване и разглеждане на документи при дистанционно кандидатстване и сключен договор
  • Бонус получавате кредитна карта на ОББ

За да научите още полезна информация или да се свържете с консултант на ОББ, посетете официалния им уебсайт - https://www.ubb.bg/

 

Свързано:

Идеи за къщи Как младо семейство сбъдна своята мечта и ремонтира своята къща на село