Как младо семейство сбъдна своята мечта и ремонтира своята къща на село

Последна редакция на 23/04/2024 от Патриция Симеонова

      През последното десетилетие все повече хора се завръщат към спокойния живот на село, заменяйки градската среда. Животът в къща е тенденция, която от доста време се подвизава на запад. В следствие на пандемията, обхванала света през последните почти 3 години, интересът към извънградския живот се увеличи, като България не прави изключение. По време на пандемията много компании преустановиха работния процес в офис и служителите им започнаха да работят от вкъщи. Такава е и историята на младото семейство – Мая и Александър, което е закупило стара къща на село, която определено има нужда от освежаване и облагородяване, за да започнат своя мечтан живот там. С отминаването на зимата и приближаващите топли дни, семейството започва да планира предстоящите ремонти дейности.

      Поради икономическата обстановка също като голяма част от обществото и младото семейство среща трудности по пътя на своята мечта. Ремонтът на къщата ще отнеме много време, ако те сами финансират проекта си. Бюджетът, който ще им бъде необходим е около 50 000, но както знаем - винаги е добре да имаме едно наум за допълнителни разходи.

      Ето тук идва на помощ и ОББ. С помощта на  потребителски кредит от ОББ,   младото семейство може да подпомогне проекта си, като също може и да избере и срока и вноската по кредита в зависимост от възможностите си. С предприемането на тази стъпка, Мая и Александър ще прекрачат прага на новия си дом по-скоро.

Свързано:

Идеи за къщи Как младо семейство сбъдна своята мечта и ремонтира своята къща на село