Предлагат ви както красив интериор, така и очарователен екстериор

Последна редакция на 20/04/2024 от Ани Атанасова

За разлика от повечето сгради в България, Хобит къщата би ви позволила да направите екстериора на дома си също толкова приятен за окото, колкото и интериора.

Да се решите на Хобит къща всъщност не е толкова трудно, колкото си мислите. Претегляйки споменатите тук плюсове, няма как да не забележите, че положителните страни на едно такова жилище са доста повече от тези на един обикновен апартамент например. В случай че сте съгласни с нас, не се колебайте да споделите в коментарите по-долу интересни идеи или снимки.

Ако мечтаете за Хобит къща, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се спрете на най-подходящия за вас строителен специалист. Пуснете заявка, напълно безплатно, сравнете цени и оферти, както и се запознайте с оставената обратна връзка от предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за къщи Надниквали ли сте в Хобит къща?

Представяме на вашето внимание външният изглед на една хобит къща. Причината да не можете от пръв поглед да я разпознаете като такава, е че снимката е направена откъм страната, противоположна на поляната. Ако се вгледате по-внимателно обаче, няма как да не забележите типичните белези на убежището на хобитите. Веднага се вижда специфичното кръгло прозорче с дървена рамка, пред което се е настанила кокетна бяла пейка. Конкретно този хобит дом е изграден от естествени камъни, над които се вижда кедров покрив. В повечето случаи подобни жилища се правят със зелени покриви, което ги превръща в много добри приятели на природата, заради екологичните позитиви, които носят. Връщаме се към настоящата страда, за да видим, че площадката пред нея също е направена от естествени камъни. Всеки от тях е с различна форма, което придава допълнително очарование. Върху една от каменните колони е разположен бял фенер, за който не се и съмняваме, че повдига градуса на вълшебното излъчване, когато нощта се спусне над земята. Дърветата наоколо вече са се лишили от зелената си премяна, което ни подсказва, че този дом скоро ще посреща зимата. Изключение прави високото иглолистно дърво отляво, само за да ни докаже, че зеленината в природата може да бъде на мода целогодишно.