Отличителни белези на добрите климатици

Последна редакция на 27/04/2024 от Елизабета Костова
Източник | Видяно 593 пъти

Защо да изберете Comfora от Daikin?

Със сигурност, когато ви предстои да купите нов климатик за дома, трябва да обърнете внимание на редица фактори. Кои са те и защо трябва да се съобразявате с тях?

  • Енергийна ефективност – ако не искате новият уред в дома ви да се отрази на сметката ви за ток, то на първо място трябва да изберете модел с висока енергийна ефективност. Вариантът на уред с клас А++ е много добра алтернатива. Допълнителен бонус ще бъде, ако работи с хладилен агент R-32, който е с нисък потенциал за глобално затопляне. По този начин освен ниски сметки, ще бъдете и в полза за околната среда.

  • Високо качество на въздуха – не е задължително да имате алергия, за да имате нужда от добро качество на въздуха. С оглед на това, когато купувате климатик, трябва да обърнете внимание на този фактор. Филтрите са от голямо значение. С тяхна помощ ще кажете „Сбогом“ на акарите, полените и прахта. Здравословната атмосфера у дома е гаранция за хармония и уют. Така че не пренебрегвайте този фактор.

  •  Безшумен режим на работа – за да нямате проблеми със съседите или шума от климатика да нарушава собствената ви хармония, то задължително ще имате нужда от уред, който е с нормални нива на шум. През топлите дни и студените месеци удоволствието наистина е несравнимо, когато мислите ви не са нарушени от звуците на климатика.

  •  Интелигентно управление – технологиите се развиват с бързо темпо, което направо е грехота да не следвате. Все по-голяма част от моделите предлагат функцията да управлявате климатика от разстояние. Това несравнимо удобство ще ви даде възможността да командвате уреда чрез мобилно приложение на телефона. По този начин, само с едно натискане на бутона, ще имате приятна температура в дома си през различните сезони.

  • Препоръчително е да избирате климатик, който е проектиран за европейски климатични условия. Така ще си гарантирате отлична сезонна ефективност. Моделът Comfora FTXP-M на Daikin е сред продуктите на пазара, които отговарят и на това условие. Той е един чудесен избор за вашия дом през всеки сезон.

Свързано:

Висока енергийна ефективност и мултиприложение – серията Comfora на Daikin ви осигурява всичко това!