ПЕРФЕКТНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ИНТЕРИОРА НА МОДЕРНАТА КУХНЯ

Последна редакция на 23/04/2024 от Anna Stankova

ПЕРФЕКТНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ИНТЕРИОРА НА МОДЕРНАТА КУХНЯ

Историята на SCHOCK е пълна с иновации и цвят. Това е фокусът на немската компания и през настоящата 2022 година. Атрактивното тематично участие в най-престижните световни изложения, ежегодно им носи множество международни награди и оставя свежа следа, с екстравагантни цветове и иновативни решения на композитните мивки SCHOCK, като перфектно допълнение към интериора на модерната кухня.

Първенец в производството и разпространението на гранитни мивки, SCHOCK изобретяват своята първа кварцова мивка през далечната 1979 година и от тогава баварците не спират да подобряват и усъвършенстват своите продукти. Внасяйки устойчивост и нови решения в подобряване на качеството, дизайна и функционалността на своите продукти, те успешно удовлетворят, както практичните, така и естетичните изисквания на всяко домакинство. Именно в това се крие формулата за успех на немския бранд. Резултатът е повече от 200 модела мивки в до 40 цвята, ръчно изработени в Германия. Неслучайно ежегодните продажби на композитни мивки SCHOCK надвишава 1,5 милиона.


      БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КЛАСИЧЕСКИ И МОДЕРНИ ЦВЕТОВЕ

                   ИМПЛЕМЕНТИРАНИ В ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Моделите на гранитни мивки SCHOCK имат елегантни и изчистени линии и се отличават с богата гама наситени и устойчиви цветове - от най-новите модерни цветове на меланж, черно, камък, бяло и бетон, до смелите тонове в червено и розово. Предлагат се и 100% естествени нюанси от рафинирана кварцова смес, чиито кристали напомнят естествената красота на природата.

ЗДРАВИ И УСТОЙЧИВИ ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

Материалът, от които са направени гранитни мивки SCHOCK се състои от ~99% естествени, възобновяеми или рециклирани суровини, което води до затворен цикъл при използването на материалите. Композитните мивки SCHOCK притежават невероятна здравина и плътност, което ги прави силно устойчиви на удар и надрасквания. Премиум материалите, от които са изработени CRISTALITE® и CRISTADUR® съдържат 80% гранитен пясък, съчетан с нов, по-еластичен висококачествен акрил и именно тази иновативна технология предопределя тяхната супер издържливост, респективно – много по-дълъг живот. Сега всички мивки от премиум материала CRISTADUR® се предлагат с 15 години гаранция, при регистрация на https://schock.bg/garancia/

ПОДГОТВИТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА ХРАНА

Прагматично проектираните модели на SCHОCK подобряват отлично функционалността на работния процес в кухнята. Всяка кухненска задача може да се върши директно върху мивката - от приготвянето на храната, до почистването. Сред предпочитаните модели са Prepstation D150, Mono D100L, Toledo D100L, TIA D100, както и разновидностите на Formhaus

БЪРЗО И ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

При докосване на повърхността на гранитни мивки SCHOCK се усеща супер фина и гладка структура, която подпомага бързото и лесно почистване. Това е причината работата в кухнята да бъде по-лесна и по-хигиенична. Немският стандарт ProHygienic21 – 99% е определящ за ефекта на "отблъскване" на замърсяванията и гарантира запазването на естествена среда в кухненското помещение, осигурявайки оптимална чистота и безопасност по време на готвене.

Независимо дали търсите цветни композитни мивки, отговарящи на най-новите тенденции или модели с правилна форма и размер, SCHOCK предлага отлична комбинация от елегантни и иновативни решения, от които се нуждае съвременния кухненски интериор.

За повече информация и персонална консултация можете да се обърнете към официалния представител на SCHOCK за България - Вето ООД или да посетите фирмените магазини на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и www.schock.bg.

При проектиране на Вашата кухня можете да получите безплатни чертежи и 3D изображения на всички модели гранитни мивки SCHOCK, от Вето-уреди за вграждане.

Свързано:

Идеи за кухня Гранитни мивки SHOCK