Малките акценти също придават изящност!

Последна редакция на 27/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 439 пъти

Не се притеснявайте да поглезите собствените си нужди - експериментирайте с нестандартни елементи в обзавеждането на спалнята вкъщи. Задоволете малките си капризи, било то с красиво дизайнерско кресло, люлеещ се стол или дори спалня с кръгло или елипсовидно легло. Трябва да се чувствате удобно и приятно.

  • Помислете за осветлението - един масивен полилей ще внесе стил в интериора.
  • Изобилието от свещници и ароматни свещи ще покачи нивото на романтиката и задушевната атмосфера.
  • Обособена домашна библиотека - а защо не прибавите между подредените книги и малки детайли, които да разчупват интериора?
  • Красива картина или рамки със снимки могат да се окачат върху наситено червените стени - така обликът на помещението изглежда напълно завършен и уютен.

Свързано:

Идеи за спалня Магията на огнените нюанси в интериора!

За тези от вас, които обичат нестандартните и провокативни елементи от интериорния дизайн на спалнята, избрахме именно тази снимка на средно голямо помещение, което впечатлява с огнените си багри, съчетани с неутрални светли цветове. Обзавеждането се състои от традиционни и дизайнерски мебели, а малките декоративни детайли, които правят помещението завършено и красиво, също не са пропуснати. На преден план, от лявата страна на снимката е позиционирана широка и масивна спалня, покрита с наситено червени тонове. Възглавниците са завършващият елемент, а стената отзад е истински интериорен шедьовър. Черният цвят е добър избор за създаване на разчупен облик, а вградените в тавана луни усилват светлинния ефект през тъмната част от денонощието. Класически лампион е разположен в ъгъла, непосредствено до леглото, а разкошното кресло внася нотка изящност и стил в интериора. Малки, вградени в стената рафтчета са разположени непосредствено до леглото, а под тях виждаме и малко нощно шкафче. Изобилие от книги и малки декоративни елементи са подредени върху рафтовете, а вдясно на снимката виждаме и семпло работно бюро, придружено от практичен стол. С мокет е покрит целият под в спалнята, а светлите му тонове отлично се съчетават с червените нюанси. Но най-красивият акцент в това помещение е цялата стена, покрита с френски панорамни прозорци, покрити с тежки и масивни, дълги и червени завеси.