Различните видове бебшки креватчета

Последна редакция на 26/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 003 пъти

Има много неща, които е добре да подготвите, или поне да проучите, преди да се роди новият член на семейството ви. Събрали сме ви кратка информация за вариантите на легълце, на които бихте могли да се спрете, както и техните предимства и недостатъци. Наемете опитен майстор, който да направи цялостен ремонт на бъдещата детска стая, превръщайки я в удобно, функционално и красиво помещение. Също така, на платформата ни има регистрирани майстори, които изработват мебели по поръчка, а във форума Направи сам можете да откриете много идеи за това как да украсите или направите по-удобна бебешката стая. 
Когато бебето или бебетата са вече на път, идва време да се закупи бебешко легълце или кошара. Много често двете биват объркани и хората подразбират легло под кошара или обратното. Има два основни вида креватчета - дървени или от синтетични материали (сгъваеми) и ние сме тук, за да ви помогнем с избора.

Свързано:

Идеи за детска Предимства и недостатъци на различните видове бебешки кошари

Избирането на бебешко легло е прекрасен и много вълнуващ момент от живота на всеки бъдещ родител. За жалост това не го прави лесен. Има огромно разнообразие от бебешки легла с най-разнообразни функции и екстри, които могат да са крайно объркващи и много неясни за човек, който до този момент не е гледал деца. Именно поради тази причина днес сме подрали за вас няколко идеи за легълца, от които да почерпите вдъхновение и които да направят изборът ви по-лесен. Тук сме ви подбрали едно съвсем семпло легълце от светло дърво с тънки прегради. Леглото е смъкнато на долната си степен, която е подходяща, когато бебето ви за поне са се изправя и има опасност да падне. Този изчистен модел е много удобен, сглобява се лесно, лек е и е напълно достатъчен за първите поне две години от живота на детето. Красивите и светни декорации са добро решение и развиват зрението и усещането за цветове и форми при децата, а възглавниците ще предпазят бебето от удари, въпреки, че специално пригодените обиколници за кошари са по-подходящи, особено за съвсем малки бебета.