Единичното детско легло е наистина икономичен вариант

Последна редакция на 19/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 343 пъти

Единичните детски легла обикновено са изработени от ПДЧ плоскости или дърво, като цената им варира според материала и типа на леглото. На пазара ще откриете единични детски легла с чекмеджета, които можете да използвате за съхранение на спалния комплект на детето, както и такива без подобни екстри, които са и значително по-евтини. Цените на детските легла се променят и в зависимост от техния размер, като легло със стандартен матрак с размери около 190-200 см. дължина и 80-90 см. ширина, те са:

  • Единично детско легло от ПДЧ, без включен матрак, без чекмеджета и шкаф, струва между 54 и 203 лв.
  • Дървеното единично детско легло може да достигне цена до 260 лв.
  • Допълнителната ракла или чекмеджета оскъпяват детското легло, като тогава то може да струва до 329 лв., отново без включен матрак.

Виж още: Хладилници за вграждане - цени

Свързано:

Идеи за детска Детски легла – цени

Представяме ви една страхотна детска стая за момиче, излязла директно от мечтите на всяка бъдеща принцеса. Тя разполага с практично розово обзавеждане и изчистена основа, която дава възможност на мебелите да изпъкнат на фона на белите стени и под. С цел да усвоят максимално удачно тясното пространство в детската, родителите залагат на функционален модул, който разполага с масивен гардероб, удобно легло и кокетно нощно шкафче. Така детето разполага с достатъчно място за съхранение на своите дрехи, играчки и учебници, без да бъде лишено от необходимото пространство за игра. В помещението е обособен и малък кът за отмора и релакс, като за целта в стаята е поставено удобно розово кресло. Дребните картини по стените допълват перфектно визията на детската стая, без да я правят твърде претрупана или негостоприемна. На пода пък откриваме мек бял килим, който се слива с настилката и по този начин създава оптична илюзия за по-голямо и светло помещение.