Светлинно вълшебство в градина, побрана в кофа

Последна редакция на 28/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 261 пъти

Ефектът от поставянето на светлини в миниатюрната градинка е наистина пленителен! Използвайте лампичките от коледната елха или други малки осветителни тела - изборът е във вашите ръце. Бихте могли да поставите и соларни лампи, които са наистина модерно решение за постигане на енергийна ефективност, а и се предлагат във всякакви форми и размери.

При всички положения няма вариант да сбъркате - каквото и да сложите във вашата феерична градинка, то само ще я направи още по-уникална и фантастична. Позволете на специалистите да ви помогнат с още купища идеи и професионална помощ, за да се сдобиете с вашата градина - мечта! Ако се колебаете на кой екип да се спрете, заявете проект при нас и ще получите бърз и безплатен достъп до най-добрите оферти, с възможност да разгледате профилите и потребителските оценки на фирмите-изпълнители. Вземете едно добре информирано решение и се насладете на невероятните резултати след това!

Свързано:

Идеи за градина 6 идеи за миниатюрни феерични градини, които всеки ще обикне

Едно от най-положителните качества на декоративните градини, е, че могат да се случат и на невъзможни на пръв поглед, по големина площи. Или като че ли е по-правилно да кажем, невъзможни по маломерност. Представяте ли си например да поберете цяла градина в средно голяма, стандартна метална кофа? Снимката, която ви представяме тук, нагледно доказва, че някой вече не само си го е представил, ами е впрегнал креативност и сръчност в едно, за да я изобрети. Личи си вниманието към всеки детайл, любовта и търпението, вложени в положения тук декоративен труд. Градината е кръгла, тъй като и кофата, в която е събрана, е със същата форма. Още по-смайващото, наред с цялото озеленяване и аранжиране, е наличието на градинско осветление тук. В близкия до нас край отдясно се виждат няколко тревисти растения, в които са вплетени бели лампички. Вдясно от тях виждаме една полегнала и една изправена керамични саксии. По-нататък следват още тревисти зелени растения, за да стигнем до заоблена арка, в която също са вплетени малки лампички. Под арката се виждат белите цветчета на поредното зелено растение. Вляво от нея зеленината продължава, за да ни отведе до импровизирана малка къщичка с жълта основа и покрив с два нюанса на кафявия цвят. В средата на миниатюрната градина са посипани дребни камъчета, сред които се виждат и по-големи камъни. Още една голяма изненада с впечатляващо малък размер ни очаква отляво, където специално трябва да погледнем, за да забележим мъничката бяла пейка.