Големи проекти от палети за цялостен интериор

Последна редакция на 20/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 2 607 пъти

Истината е, че почти всичко в стаята на вашето дете може да бъде изработено от палети. Легла, бюра, столчета, декоративни стени, гардероби и кътове за игра. Не лишавайте малките авантюристи от нито едно удоволствие, което може да обогати въображението им и да направи детството им по-щастливо и забавно!

Доверете се на най-добрите специалисти, за да сътворите невероятни мебели за жилището си. Заявете проект безплатно в MaistorPlus, за да получите конкурентни оферти от професионалисти, заедно с информация за техните бизнес профили и потребителски оценки. Позволете ни да ви съдействаме, за да вземете най-доброто решение за вашия дом!

Свързано:

Идеи за мебели Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн

Представяме на вашето внимание колаж от четири снимки, в които нагледно е доказано как всяка мебел в детската стая може да бъде изработена от палети и да се получат оригинални резултати, които не товарят бюджета. На снимката горе вляво ни посреща единично детско легло, чиято рамка е изработена от палети. Те са боядисани в бял, син и червен цвят, а самото легло е с шарено покривало. Зелената стена зад леглото е почти изцяло заета от открити рафтове, за които отново са използвани палетни дъски в бял, жълт, син и оранжев цвят. Насочваме се към снимката горе вдясно, където върху сив под е постлан средно голям квадратен жълт килим, а върху него е стъпило бюро от палети в светъл дървен цвят, което е част от модул, обединяващ го с легло. Разположението на секциите в стаята е Г-образно. Част от тях са двукрил гардероб, комбиниран с по-нисък шкаф, над който има средно голям прозорец, тесен и средно висок библиотечен шкаф, а след завоя е споменатото вече легло плюс бюро. На снимката долу вляво ни очаква момиченце с червена блузка, което пише домашни на бюрото си от палети. То е фрагмент от голяма и разчупена библиотека с множество рафтове с книги, картини, декорации. Отдясно топлото дървено излъчване на палетите се оказва основа за диванче с черна седалка, палетна масичка, стенни рафтове от палети.