Японски или модерен стил?

Последна редакция на 28/03/2024 от Радина
Източник | Видяно 847 пъти

  • Столовете в японски стил са оригинални малки варианти, без крака или с къси масивни опори. Такъв стол може да има дървена рамка или да бъде без рамка. Седалката му е мека и еластична.
  • Столовете в модернистичен стил са опростени, ергономични, но в същото време оригинални. Рамката им може да бъде метална, дървена или пластмасова. Акцентът е върху простотата и минималните допълнения, като същевременно се открояват ергономичността на моделите, техните необичайни форми и дизайн.
  • Ако дизайнът на дома ви е проектиран в класически стил, всички мебели най-вероятно ще бъдат с неутрална на цвят тапицерия. Тогава можете да заложите на по-ярки възглавници.
  • Ако стилът на вашия интериор се характеризира с ярка контрастираща палитра, можете да изберете един от вече присъстващите цветове.

Ако се питате какъв стол да изберете за своя дом и имате нужда от професионално съдействие, специалистите , регистрирани в MaistorPlus, могат да ви помогнат. Направете своята безплатна заявка за проект сега. В отговор ще получите няколко оферти. Сравнете ги, разгледайте и мнения на предишни клиенти и направете най-правилния избор за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Как да изберем подходящите кресла и столове за дома ни?