Съчетайте полезното с приятното

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 022 пъти

Голяма част от времето на всеки един преминава на бюрото, независимо дали в офиса или вкъщи пред компютъра. Именно заради това, първото нещо, към което се стремим, са удобството и комфорта, съчетани с полезни качества. Съчетание между двете не е трудно и лесно може да се постигне. В повечето случаи роля играе и външният вид на бюрото, както и как най-правилно да го съчетаем с визията на помещението. Обикновено разходите за подходящата мебел зависят от характеристиките. Ето няколко неща, които ще са определящи при разпределяне на бюджета:

  • Обикновени бюра с плъзгащ се плот за клавиатура, но без поставка за кутия на компютър, е на средна цена от 42 лв.
  • Средни цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия около 80 см е между 45 - 49 лв.
  • Средни цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия около 89 см. е между 60 – 69 лв.
  • За бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютърна кутия, плюс чекмеджета с размер 75 см., ще трябва да отделите около 55 лв.
  • Цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютърна кутия, плюс чекмеджета с размер 90 см. – 60 лв.

Свързано:

Идеи за мебели Бюра - цени

В работна обстановка правилните мебели и подходящата им подредба могат да доведат до по-добри резултати. Благодарение на декорацията по собствен избор идва комфортът и удобството, което стимулира по-добри резултати и желанието за работа. Именно заради това е важно какво бюро ще подберете, за да допълните средата в офиса. На изображението е представена стая, имаща индивидуална визия. Това се дължи на взетите организационни решения. По всичко личи, че в дома няма липса на пространство. В центъра са разположени две бюра, които са слепени едно до друго. Те имат масивно дървена повърхност и метална основа. Отдолу е закрепена и поставка за краката. Столовете са изцяло в стила им. Металните им части са в различни цветове, като розовият се откроява. Впечатление прави, че на бюрата има и шкафчета, които имат формата на прикрепени кутии. Те са в различни форми и големини, както и шарени нюанси на кафявото. Тук се забелязват детайлите, които внасят свежест и модерно излъчване. Един от тях е окачената картина на стената. Тя се намира точно по средата и е черно бяла. Осветителните тела са еднакви и разположени на едно и също място от двете страни. Свежата визия е и благодарение на растенията. Вентилаторът внася чар и лека закачка.