Иновации – тази ключова дума

Последна редакция на 07/05/2024 от Anna Stankova

Последните издания на Архитектурно-строителна седмица превърнаха изложението в платформа за представяне на иновации в сектора. Тук тази година ще видим Hörmann homee - модулна и гъвкава централа за управление на умен дом. Белият куб е с WLAN връзка, може да се позиционира навсякъде и позволява други модули бъдат свързани към него, според необходимостите на Smart Home. Предимствата си разкрива и програма за отчет на СМР, изчисляваща заработки на база извършените СМР от всеки работник, надници на акорд, база или час и дава още много ценна информация. Търсещите решения за фотоволтаични централи пък ще открият специално проектирани регулируеми стойки.

За създаването на енергоефективни сгради, ще открием цялостно решение за термомостовете Schöck Isokorb. Ще се запознаем и с последни модели покривни прозорци VELUX 3в1 и още иновации, позволяващи навлизане на максимално количество светлина в помещението, както и с ICF технология от изолиращи кофражни елементи и форми . За финалния щрих в банята погледа ще спира Grohe Allure – смесителят за баня – елегантен, деликатен и минималистичен. Ще бъде представен и специалният застрахователен продукт „Строителни и земекопни машини (Каско на машини)“ от Булстрад, създаден за строителни и земекопни машини.

Заедно с Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо ще се проведе и ЕКСПОМЕБЕЛ. Изложението, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането по един логичен начин затваря кръга на процесите в екосистемата, свързани с изграждането на сградите и съоръженията и тяхното финализиране.

Какво предстои в сектора на строителството ще разберем от 30 март до 2 април, благодарение на изложение Архитектурно-строителна седмица. Може да посетите форума, като си направите онлайн регистрация за свободен вход на сайта www.buildingweek.bg.

Свързано:

Архитектурно-строителна седмица на пълни обороти стартира на 30 март