Архитектурно-строителна седмица на пълни обороти стартира на 30 март

Последна редакция на 08/05/2024 от Anna Stankova

За първи път се провежда и АТЕСТ ЕКСПО, посветено на едрата строителна техника и механизация

Успехът се крие в постоянното надграждане – това е и водещата линия за организаторите на изложение Архитектурно-строителна седмица, които внасят финални щрихи в подготовката за изданието през тази година. Изложението на строителния бранш, което ще завладее София от 30 март до 2 април ще покаже надграден формат, включващ първото издание на АТЕСТ Експо и паралелно провеждащото се изложение ЕКСПОМЕБЕЛ.

Архитектурно-строителна седмица 2022 в Интер Експо Център е барометърът на строителния сектор, като за 22-ри път предоставя уникална бизнес платформа за трансфер на знания и представяне на иновациите в сектора. „Висока е допълнителната стойност и на множеството професионални събитията в съпътстващата програма“, коментират от бранша, отчитайки, че сега за първи път ще се проведе и АТЕСТ Експо.

Миналогодишното издание доказа острата нужда от контакта на живо. И сега на 8000 кв.м. Архитектурно-строителна седмица ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншовите организации. Ще открием новостите при „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

Свързано:

Архитектурно-строителна седмица на пълни обороти стартира на 30 март