В началото бе скицата

Последна редакция на 04/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 959 пъти

Как е започнало всичко ли? Като при всяка идея, стартът е даден с лист, химикал, огромни дози ентусиазъм и вяра, че си струват усилията. Така наречените "драсканици", видими на тази снимка, са първоизточник на изобретение, донесло на автора си награда за дизайн. Напълно заслужена, носеща поредния ясен знак, че е важно да следваме мечтите си.

А вие каква концепция за кухнята си желаете да следвате? В случай че ви харесва идеята да съчетаете естетичност и ефективност, можете да я обсъдите с професионалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, разгледайте предложените ви оферти, мнения от предишни клиенти и възложете изпълнението на този, който максимално е спечелил доверието ви.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Уникален смесител за мивка с футуристичен дизайн

Всеки реализиран голям проект, преди да се появи на нивото на материята, се ражда в нечия глава, под формата на мисъл, идея. Понякога просто си остава там и увисва в невидимото пространство. А друг път попада в ръцете на хора, които трансформират желанията си в цели и намерения и се материализира. Докато стигне до финалния си етап обаче, и най-великата идея трябва да се обмисли, да се планират отделните аспекти от осъществяването ѝ. Така се е случило и с идеята на студента от Лондон, Симин Циу, който решава, че иска да създаде смесител за вода, при който има реално пестене на вода. Не само, че постига това, но и от неговия смесител водата потича, придобивайки съвършено красиви форми, като кристална решетка или преплитащи се спирали. Непременно разгледайте цялата публикация, както и останалите снимки от нея, за да видите за какво става въпрос. Линк към статията ще откриете над заглавието на настоящата снимка, горе вдясно. А що се отнася до споменатата тук снимка, това, което вероятно виждате на нея, са просто някакви драсканици със син, червен и челен химикал върху бял лист. Реално представлява творческия процес на обмисляне на идеята, скицата, на база на която се появява финалният продукт.