Реализацията стъпка по стъпка

Последна редакция на 26/04/2024 от Admin Admin

Стъпка 1: Надуйте добре балона.

Стъпка 2: Намажете го с лепилото за тапети.

Стъпка 3: Залепете дантелата внимателно и плътно по балона. Оставете го да изсъхне добре, за да се стегне.

Стъпка 4: Направете дупка с ножица в горния край, която да послужи като отвор. Закрепете лампиона с помощта на въженце или метална кукичка.

Вижте още: Ефектна декорация с цветя в 3 стъпки

Не забравяйте, че освен полезни съвети и идеи за вашите творчески инициативи, в MaistorPlus ще откриете опитни майстори и специализирани фирми от 38 строително-ремонтни категории. Направете безплатно запитване към тях и опишете от каква услуга се нуждаете, сравенете офертите и репутацията на кандидатите, за да изберете бързо и лесно най-подходящия изпълнител за вашия проект.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Стилна лампа за малки и големи в 4 лесни стъпки

Представяме на вашето внимание колаж от три снимки, които демонстрират нагледно етапите от бърз и лесен "направи си сам" проект, в края на който ще си имате ефектно кълбовидно осветително тяло. За да бъде създадено то, са необходими балон с кръгла форма, дантела или от покривките и каретата, които бабите ни са плели на една кука, лепило за тапети, четка за нанасяне на лепилото. На голямата снимка отляво виждаме на кой стадий от проекта можем да включим децата, а именно при надуването на балона, който може да бъде заменен и от плажна топка. В разглеждания тук пример имаме бял балон, но цветът му може да бъде и различен, което би означавало друго обагряне и на светлинните лъчи, които ще излязат от него. След като балонът е добре надут, идва ред да се нанесе лепилото за тапети по цялата му външна повърхност. Лепило може да се сложи и от вътрешната страна на дантелата, както е показано на снимката горе вдясно. След това дантелените парчета се залепят към надутия балон, за да се получи резултата от кадъра долу вдясно- Когато лепилото е напълно изсъхнало, идва ред да се направи отвор в горната част на балона, който запазва формата си заради изсъхналото и втвърдило се лепило, и през него да се спусне крушка с шнур към нея.