Алтернатива

Последна редакция на 17/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 684 пъти

Ако въпреки всичко имате голямо желание да използвате по-нестандартни цветове за дома си, изберете цветен акцент, а фасадата боядисайте в по-неутрален цвят. Например входната врата може да е синя или червена, a дограмата на прозорците - жълта или зелена.

За да си личи, че домът ви е създаден с усет към красивото и е съобразен с околните сгради, опитайте се да използвате такива нюанси, които са най-близко до особеностите и на климата, и на района. В някои квартали, признати за архитектурни забележителности, определено ще трябва да се съобразите с редица условности. Но дори и да живеете в най-обикновен район, не игнорирайте естетическите изисквания.

За да постигнете най-добри резултати при самото боядисване, препоръчваме ви да пуснете безплатна заявка за своя проект в MaistorPlus и ще получите конкурентни оферти от регистрираните фирми. Изборът ви ще бъде улеснен допълнително, ако разгледате профилите на майсторите и прочетете оставената обратна връзка за тяхната работа от предишните им клиенти.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн 5 теми за размисъл преди да боядисаме къщата си в ярък цвят