Изкуство в снимки

Последна редакция на 08/05/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 055 пъти

Кой не би искал да се пренесе на любимото морско кътче? Чрез тази идея това е лесно постижимо. Внесете частица от себе си с тази невероятна декорация. За целта са нужни няколко неща.

  • Първо изберете любимата снимка, която искате да окачите на стената и да и се наслаждавате. Извадете я в най-големия възможен формат.
  • Разделете я на желани части и я изрежете.
  • Набавете си рамка, която е подходяща за снимката. Най-добре е да бъде по-голям формат, за да може да имате по-голяма свобода при свързването на отделните част.
  • Вземете картон и го изрежете във формата на рамката. Върху него ще действаме, за да получим крайния резултат.

Един съвет за перфекционалистите – разграфете картона! Начертайте мрежа, по която да се ориентирате по време на залепване. По този начин ще си спестите време и нерви при изправянето на отделните снимки. А за неперфекционалистите съветът е ясен – подредете ги нестандартно и оставете непринудено, артистично пространство. Резултатът ще бъде зашеметяващ, а това ще бъде благодарение на вас!

Свързано:

Декорация за стена Нека творим нeстандартно! 5 креативни идеи за стената

Традиционната украса намира нов израз - чрез интересни и нетрадиционни методи за изработване на декорации. На снимката се открива интересен начин за създаването на картина, която да бъде окачена на стената. Използвани са отделни изображения, които са събрани, подредени и заедно оформят цялостната визия. Крайният резултат е невероятен и имитира сложен в рамка пъзел. На мястото на отделните изображения биха могли да се поставят други и да променят образа. Интериорът в дома е семпъл и разположението на една подобна картина, придава усещане на елегантност. Още повече, когато тя връща към любимия летен сезон. От нея виждаме морски пейзаж и предницата на кану. Цветовете са жълто и синьо, като заедно те допълват интериорно духа на дома. Стената е в подобен небесен тон, а подът и масата са дървени. Те придават топлина и уют в жилището. Освен залагането на артистичното пространство в центъра на стаята, се вижда и разчупената стена в няколко тона. Столовете са в бяло, което придава усещане за свобода и простор. Те си отиват в краищата на окачената творба. Голямата дървена маса в центъра е истинско бижу и подхожда идеално с останалите мебели. Морският полъх и стилният интериор връщат спомените за любимия отминал сезон и успяват да поддържат духа в очакване на следващия.