Хоризонтални или вертикални ивици?

Последна редакция на 23/04/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 726 пъти

Трудно е да си представим дизайн по-изчистен, но и интригуващ от прави линии. Те могат да бъдат хоризонтални, вертикални, една ивица, много райета и т.н. Независимо дали сте избрали да украсите само една акцентна стена с прави кантове или да боядисате и четирите по този начин, това е една от най-лесните декорации, които можете да направите сами. 

  • Хоризонталните линии се препоръчват за по-големи помещение. Те имат способността оптически да смалят мястото, така че не залагайте на тях, ако не разполагате с достатъчно квадратура.
  • Вертикалните линии пък са идеално решение за малки спални. С тяхна помощ ще успеете да направите стаята малко по-голяма. Разбира се, това ще бъде илюзия, но все пак ще свърши чудесна работа.
  • Райетата са подходящи за всеки тип помещение. Малко по-нестандартен вариант са. И точно заради това са подходящи за хора, склонни да експериментират.

Независимо какъв тип ивици сте избрали ще ви е необходима само малко латекс или боя, както да решите колко дебели да бъдат лентите. Отбележете с молив съответните размери с малки черти върху стената и използвайте хартиено тиксо, за да направите лентата равномерна. 

Свързано:

Декорация за стена Как да създадем вдъхновяващи стени в спалнята?