Видове тапицирани столове

Последна редакция на 29/09/2024 от Ирена Петрова

Фотьойли

Фотьойлите са популярен избор за всекидневни и кътове за четене. Те предлагат достатъчно опора с подплатени ръце и гърбове, осигурявайки уютно място за релаксация. Предлагат се в различни стилове, от wingback до клубни столове, като могат да допълнят всеки декор.

Трапезни столове

Тапицираните трапезни столове добавят нотка изтънченост към времето за хранене. Те осигуряват допълнителен комфорт за дълги вечери и събирания, правейки изживяването при хранене по-приятно. Тези столове могат да бъдат изцяло тапицирани или да имат подплатени седалки с дървени или метални рамки.

Офис столове

Ергономично проектираните тапицирани офис столове повишават комфорта и производителността. С регулируеми функции и поддържащо омекотяване те помагат за поддържане на правилна стойка и намаляват риска от напрежение по време на продължителна работа. Тези столове се предлагат в различни стилове, от директорски до столове за задачи, отговарящи на различни професионални нужди.

Акцентни столове

Акцентните столове са многофункционални елементи, които могат да се използват за добавяне на цвят, текстура или фокусна точка към всяка стая. Предлагат се в уникални форми и живи тъкани, често използвани в дневни, спални или входове.

Секционни столове

Като част от секционен диван, тапицираните столове могат да бъдат конфигурирани така, че да отговарят на различни оформления на помещенията. Те осигуряват гъвкавост в разположението на местата за сядане, позволявайки персонализиране въз основа на нуждите от пространство и употреба. Секционните столове са идеални за големи семейства и социални събирания.

Ако търсите строителна фирма за вашия проект, свържете се с нашите професионалисти.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора За предимствата и разнообразието при столовете с тапицерия