Огромни легла за голяма компания

Последна редакция на 03/05/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 813 пъти

Имате много приятели, с които обожавате да прекарвате уикендите? И всеки път се чудете как по-точно да настаните всички, така че да им бъде удобно? Е, може съвсем спокойно да ги пратите на тавана. Проектирайте леглото, така че да побира няколко човека. Вариантът да заложите на креват от палети е чудесен, за да реализирате вашето рустик кътче, където всеки да спи спокойно и с удоволствие.

  • Обикновено таванските помещения в апартаментите са в размерите на една стая. Това ще ви позволи да разположите цяла спалня, или пък да се спрете на варианта с два кревата от двете страни на някои от стените.
  • Ако пък сте от онези късметлии, които имат цяла къща и таван към нея, то не пропилявайте възможността да имате още един прекрасен етаж в дома си. Още днес започнете да използвате пространството.

Като допълнителен акцент може да поставите няколко рафтчета, гардероб, дори бюро, които идеално да пасват на рустик стила. Заложете и на подходящи аксесоари – няколко одеяла, шалте, вазички с канап или страхотни картини могат допълнително да вдъхнат прекрасен уют във вашето таванско пространство.

Свързано:

Идеи за спалня Таванско помещение в рустик стил – мисията възможна