Спалнята се отличава с максимално изчистен дизайн

Последна редакция на 28/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 677 пъти

Сгушена зад плъзгащата се плоскост на стенния модул, спалнята впечатлява с елегантен стил и много светлина! Именно в нейния облик е въплътена идеята за вълнуващата среща между преобладаващото бяло и топлата натура на дървото. На една от стените й е изграден стенен модул, подобен на този, който разделя общото помещение на две удобни стаи. В него собствениците на жилището могат да съхраняват своите дрехи, обувки и други вещи, докато прозорецът гарантира, че ще се събуждат винаги с красиви градски пейзажи пред себе си.

Този дом несъмнено демонстрира някои интригуващи решения за оползотворяване на малкото пространство. Приложете най-удачното от тях в своето жилище, като заявите проект безплатно и поверите ремонта му на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus!

Свързано:

Идеи за спалня Елегантно и вдъхновяващо жилище, което обхваща едва 27 кв.м.

В тази малка спалня в съвременен стил е показан класически вариант, при който в голяма степен се разчита не белия цвят, който да създаде визуална представа за повече простраство. Тъй като площта тук е наистина много малко, реално е намерено място само за голямо легло, а други мебели, които стандартно намират място в една спалня, като гардероб и нощни шкафчета или нощни масички, тук са умело импровизирани според специфичната ситуация. Голямото легло е постлано с бяло спално бельо, съответно и двете стандартни възглавници върху него са с бели калъфки. Точно зад леглото е позиционирана голяма секция, която в долната си част вероятно играе ролята на ракла, капакът на която е от естествено дърво и същевременно е плот, заместващ нощна масичка. Върху плота са подредени книги и две малки бели саксии с цветя. Гърбът на секцията отново е от естествено дърво, а нагоре тази голяма мебел продължава с два големи вертикално разположени един до друг шкафа, с бели врати, които осигуряват място за съхранение на вещи. Стените, както и таванът, в тази малка спалня, са боядисани в бяло, а върху една от тях, вдясно от леглото е окачена черно-бяла картина в черна рамка. Средно голям прозорец се забелязва на стената срещу леглото, като прозорецът е с бяла дървена дограма и е с плъзгащо се нагоре отваряне.