Баня и спалня на 15 кв.м.

Последна редакция на 19/03/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 2 479 пъти

Бившата тъмна кухня е преустроена на спалня с баня. Помещението е точно толкова голямо, че да побере двойното легло. Плочките на пода са заменени с ламинат. За да компенсират ограниченото пространство, собствениците са избрали бели стени и скандинавски стил за двете помещения. Банята и санитарния възел заемат 2 кв.м. Там се събират душ кабина, широк умивалник и тоалетна. Пода на банята е щампован бетон в синьо, бяло и сиво. Малкото помещение разполага  с прозорец в дървесен цвят, който идеално контрастира на белите стенни метро-плочки. Монтираната душ кабина е зад стъклена стена, която осветява пространството и създава впечатление за няколко допълнителни квадратни метра. Спалното бельо, избрано в същите цветове като пода на банята, е връзката между тези две пространства. 

Ако ви предстои подобен ремонт и искате да получите максимална функционалност, но въпреки това да създадете оригинален дом - заявете проект безплатно! Ще можете да разчитате на изключителни и доказали се професионалисти във всеки етап на вашата реализация. Направете мечтата си реалност!

Свързано:

Идеи за спалня Модерен дом с хижарски дух

Малкото помещение на бившата кухня е събрало семейната спалня и санитарен възел с душ. Помещенията са с бели стени като в банята са избрали луксозни, лъскави метро плочки за визуално разширяване на пространството. Душ кабината е зад стъклена стена, която отразява светлината и създава илюзия за още един, два квадратни метра в повече. Шкафът под умивалника е в цвета на дограмата на малкия прозорец. Въпреки оскъдното пространство, умивалника е голям и удобен. Осигурява необходимия комфорт. Цветовете на пода в банята в синьо, зелено и екрю осигурява оптична връзка със спалнята която е решена със завивки в същите тонове.