Осигурете си свободно придвижване

Последна редакция на 19/04/2024 от Габриела Санчес

Обмисляйте добре решенията за подредба на мебелите и съхранение на вещите. Трябва да имате възможност да се движите свободно в дома си и да имате лесен достъп до всяко кътче. Не си създавайте излишно напрежение в ровене, търсене и прескачане на сложени на куп предмети. То се пренася върху начина, по който се чувствате вкъщи, а оттам и на взаимоотношенията ви с партньора.

С повече внимание и малко хитрини, превърнете малкото си жилище в дома, в който с радост се прибирате. Направете го с любимия човек. Съвместните усилия и време да оформите дома са нещо, което допълнително влияе положително на връзката ви.

Вижте още: Големи идеи за малка спалня

Свързано:

Идеи за спалня 5 съвета за съвместен живот в малък апартамент

На тази снимка е представена малка спалня в съвременен стил, която в конкретния случай е обособена зона в рамките на жилище с отворен план. Този подход в интериорния дизайн е предпочитан при оптимизиране на малки пространства, като вместо стени се използват тънки разделителни прегради и така се оползотворява по-голяма част от квадратурата. Голямото легло в тази малка спалня е с подматрачна рамка, изработена от естествено дърво, матракът му е застлан с покривало в оранжевата гама. Върху едно от нощните шкафчета, направени от светло дърво, се забелязва нощна лампа с конусовидна основа в тъмно кафяв цвят и бяла цилиндрична шапка. Стената точно зад леглото е боядисана в ярко оранжево, като върху нея е поставена голяма картина без рамка. Отляво виждаме стена в кремаво бяло, къдети има друга картина, акцентираща върху червени и черни краски. Бели са нюансите, избрани и за пода и тавана, като на последния забелязваме и бял таванен вентилатор. От дясната страна на леглото е поставена тънка бяла преграда, изработена от напречни дъски. От другата страна на същата преграда се вижда част от друго помещение, където за декорация е поставена голяма бяла ваза, контрастираща със средно висока секция от тъмно дърво и бели етажерки. На няколко крачки пред голямото легло виждаме голям, кожен стол, в тъмно сив цвят, пред който е поставена ниска клъгла табуретка със същата дамаска, с оставено на нея списание. Бяла сатенена завеса закрива прозореца в спалната част.