Обърнете се към професионалист

Последна редакция на 26/04/2024 от Климентина Величкова
Източник | Видяно 2 568 пъти

Има дейности по реновиране на банята, с които не може да се справите сам - тогава е най-добре да се обърнете към професионалист. Със сигурност ще ви излезе дори по-евтино, някой да действа бързо и със сигурна ръка, отколкото да пилеете време и средства да правите и преправяте нещо неколкократно.

Ако желаете нов изглед за вашата баня, впрегнете цялата си креативност и фантазия, вложете сръчността си и се заловете. Ако се съмнявате в способностите си или просто искате съвет - MaistorPlus е насреща, готов да ви предостави връзки към отлични специалисти по ремонт и освежаване на банята. Направете безплатно запитване в платформата и изберете най-добрата за вас оферта.

Свързано:

Идеи за баня Практични съвети за оптимално реновиране на банята с малък бюджет

Представяме ви една баня със средно голяма квадратна площ, която впечатлява с нестандартния си интериорен дизайн, изцяло в класически стил. Преобладаващите нюанси са предимно в лилавата цветова гама, а липсата на остри ръбове, създава усещане за мек и нежен интериор. Подът е покрит изцяло от плочки в лилави багри, а стените са изцяло в тон - в долната им и горна част нюансите са в по-тъмен лилав цвят, а в средата - снежнобелият интериор създава разчупен облик. От лявата страна на помещението е разположена зоната на мивката, където елипсовиден умивалник е вграден в горната част на масивния шкаф, който е изцяло в класически стил. Белият му цвят се съчетава отлично с останалата част от интериора, а на стената отгоре виждаме окачено огромно огледало с правоъгълна форма. От двете му страни са разположени стенни лампи, а в отражението му виждаме и красивата декорация на стената отсреща. В дъното на помещението е позиционирана и красива вана, с вграден елипсовиден дизайн. Душ батерията е монтирана непосредствено до стената отзад, а от лявата й страна виждаме и красива закачалка, придружена от хавлия с златист цвят. От дясната страна на ваната е разположен и изящен стол, изцяло в класически стил, а наситено лилавият му цвят се съчетава отлично с интериора на помещението.