Баня с изчистен дизайн и цветни акценти

Последна редакция на 29/03/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 905 пъти

Тази баня е поръчана от дама с модерен вкус и предпочитание към семплите, но изискани неща. Просторното помещение се отличава с изчистена визия и ненатрапчиви цветове, като единственият акцент тук са мивките и полилеят.

Надяваме се, че примерите ни са ви вдъхновили за промяна в собствената ви баня, защото тя е наистина важно помещение и добрият му вид е от значение за хубавото настроение рано сутрин. Ако сте решени да започнете ремонт, потърсете добър изпълнител. При нас ще откриете майстори от всички сфери, описание на дейността им, рейтинг от потребители, които вече са ползвали услугите им. Заявете вашия ремонт напълно безплатно, чуйте няколко мнения и оферти, разгледайте профилите на изпълнителите и изберете най-подходящия за вашите възможности и предпочитания.

Свързано:

Идеи за баня 6 кокетни бани, проектирани изцяло за жени

Тази снимка представя голяма баня в модерен стил, в чийто интериор е заложено на олекотен дизайн, с преобладаващи бели цветове и няколко цветни акцента, въплътени в изчистени геометрични форми. Подът е с бяла равна настилка, като е избегнато стандартното решение с полагане на плочки. Отляво е разположена голяма бяла кръгла вана, наподобяваща малък басейн, създаващ впечатлението, че е изработен от картон. Близо до ваната е поставен малък кръгъл бял стол, резбован под формата на слънце в горната си част, с козметични продукти и една зеленикава хавлия върху него. От другата страна на ваната е може би най-голямото съкровище в тази просторна баня и това е огромният прозорец, заемащ цялата стена, който в момента е частично закрит от бяла щора, но очевидно това не му пречи да дарява изобилно помещението с естествена светлина. Стената, която се вижда срещу ваната, е облицована с дърво с фурнир, и при нея е отредено място за две еднакви мивки. Всяка от тях е с бяло корито, което отвън преминава в малиново лилаво. За водата са предвидени смесители, а над всяка от мивките е сложено средно голямо правоъгълно огледало с хоризонтална лампа отгоре. На стената вдясно от прозореца са монтирани два открити рафта за допълнително удобство.