Колко дълго може семейството да функционира без баня?

Последна редакция на 26/04/2024 от Габриела Санчес

В повечето случаи по време на ремонта на банята, душът, тоалетната и мивката не могат да се ползват, което означава, че семейството ви ще трябва да намери алтернатива за тези дейности. Затова преди започването на ремонта, обмислете колко дълго можете да си позволите да нямате функционираща баня.

Вижте още: 6 съвета за успешен ремонт на кухня

Необходима ли ми е по-добра вентилация?

Нещо, от което със сигурност нямате нужда в банята си, е плесен или мухъл. Подходяща и ефикасна вентилационна система е най-сигурният начин за предпазване и от двете. Посъветвайте се съсспециалист, който да прецени кое ще е най-доброто решение за вашата баня. Освен това, оптималната вентилационна система ще предотврати огледалата ви да се замъгляват.

Къде мога да намеря специалист?

Сега, когато сте разнищили и анализирали всички въпроси, вече е време да се захващате за работа. Ако търсите професионалист за вашия ремонт на баня, кликнете тук и опишете какво точно искате да се направи. Очаквайте изпълнителите да ви предложат идеи, сравнете офертите им и изберете най-подходящия за вас!

Свързано:

Идеи за баня 6 съвета преди да започнете ремонт на баня

Съчетанието на просторна душ кабина и релаксираща вана в банята вкъщи е наистина сполучлив избор. Ако разполагате с необходимото пространство, то не се колебайте - така винаги ще може да си вземете бърз душ или да се радвате на почивката, оползотворявайте времето си с отпускаща вана. Именно такава е ситуацията и в тази баня - голяма квадратна площ предразполага собствениците да разположат както душ кабина и вана, така и зоната на мивката, която е с интересен дизайн, масивни шкафове, побиращи всички необходими в банята аксесоари, а също и тоалетна. Белият цвят в интериора е оригинален избор, внасящ свежест и приветливост. А естествената светлина и слънчеви лъчи лесно достигат до помещението благодарение на широкия прозорец над ваната. Дървото е един от основните материали в обзавеждането - скарата на пода в душ кабината, шкафовете, малките рафтчета окачени на стената. А мраморните плочки са избраният елемент за подовата настилка. Ваната е разположена от лявата страна на помещението, а свободното пространство около нея е заето от аксесоари за баня и декоративни елементи. Осветлението е един от главните акценти в интериорния дизайн на банята - бял полилей с красив кръгъл дизайн, вградени в тавана луни, а също и осветителни лампи в структурата на ваната. Прозорецът пък е "придружен" от вертикална щора с бял цвят, която е още един елемент, внасящ удобство в атмосферата.