Свежо, семпло, позитивно

Последна редакция на 20/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 3 049 пъти

Да, розовият интериор е способен да вдъхне оптимизъм и в най-сивия ви ден. Интериорните фотографи обожават да снимат розови бани, защото фотосите почти винаги се получават от първия път. Настроението е различно и трудно нещо може да се обърка.

Някак се подразбира, че една решена в розово всекидневна е твърде момичешка, но за банята елементи с този цвят са напълно приемливи - и от дамите, и от техните половинки.

Вижте още: 7 чудесни вани, на които всеки би завидял

Свързано:

Идеи за баня Защо си заслужава да изберете розовия цвят за своята баня

Изящен интериор и елегантно обзавеждане - всичко, което описва това помещение, потънало в светлорозови, нежни багри. Представяме ви тази средно голяма баня, която впечатлява с оригинален, но изчистен интериор, а също и стилни елементи от обзавеждането. Подовата настилка е в снежнобял цвят, подът е на две нива, което от своя страна създава динамичен и разчупен облик. Стените са изцяло в розови нюанси, което отлично се съчетава с останалата част от помещението. В дъното на банята, като на пиедестал е разположена свободностоящата вана, която е с нежен класически дизайн, и позиционирана с изглед към широкия прозорец на стената вляво. Рамката му е снежнобяла, както и решетките. А около изящната вана виждаме изобилие от декоративни елементи и свежи акценти - зелено цвете, стилен стол с розова тапицерия, изящен полилей, монтиран на тавана отгоре. А стената зад ваната е с невероятен дизайн, включващ изобилие от флорални акценти. От дясната страна на снимката е позиционирана и зоната на мивката, която е отделена с масивна конструкция от ваната. Снежнобял умивалник е разположен над малко рафтче, върху което са наредени сгънати чисти кърпи. Смесителят е монтиран в непосредствена близост до стената, а отгоре виждаме и малко, но изключително красиво огледало. Дизайнът му е нестандартен и разчупен, и изцяло в тон с интериора на банята.