Банята е свежа и невероятно красива

Последна редакция на 26/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 3 512 пъти

Банята е същинско олицетворение на пролетта! Тя излъчва свежест и красота, като елементите от обзавеждането й са разположени така, че да допринасят за нейната перфектна организация и по-лесна поддръжка. Подобно на спалнята, тук липсват артистичните детайли, характерни за мебелите в дневната и кухнята. Те са успешно заменени от елементи със семпъл дизайн и завидна функционалност.

Този впечатляващ дом е поредното доказателство за това как с добра идея и помощ от коректен специалист можем да превърнем всяко празно помещение в хармонично и красиво пространство! Открийте точния майстор за своя интериорен проект, като пуснете заявка в MaistorPlus напълно безплатно!

Свързано:

Идеи за баня Пъстър и свеж дом, впечатляващ с неповторим комфорт и интригуващ дизайн

Този колаж от две снимки обединява в себе си една свежа малка баня в съвременен стил, в която кубичните форми срещат функционалността. Всичко е максимално изчистено, в същото време е избегнато усещането за прекомерна строгост. И на двете снимки в кадър е влязъл част от пода, за който забелязваме, че са избрани големи квадратни плочки теракот в сив цвят. Сивите плочки продължават и нагоре по една от тесните стени, на която е монтирана конзолна тоалетна чиния с кубична, леко издължена форма, в бял свят. Тоалетното казанче е монтирано на стената зад нея, а водата се пуска в два режима на дебита от хромово табло. Тясната стена от дясната страна на тоалетната чиния е с две големи правоъгълни плочи, като е възможно това да са вратите на вградени шкафове. На снимката отдясно се вижда душ кабината, която е обособена посредством преграда от прозрачно стъкло, със сиви рамки. Стените в душ кабината са облепени с издължени правоъгълни светло зелени плочки, а отдолу е с бяло корито. Душът е от хром, тип слушалка. Вдясно от душ-кабината е поставена мивката, с правоъгълно бяло корито, а под нея има бял шкаф за баня с тясна дълга хоризонтална метална дръжка за вратата. Над мивката е поставено високо правоъгълно огледало без рамка с два аплика от двете му страни. Стената между коритото на мивката и огледалото е с много малки квадратни плочки на зелени, бели, жълти и сини квадратчета, а в останалата си част е със същите зелени плочки, както при душ-кабината.