Нов душ-как да го монтирате в банята?

Последна редакция на 24/04/2024 от Мария Колева
Източник | Видяно 2 548 пъти

Ако сте си харесали в магазина нов модел душ с повече функции, то времето за ремонт е дошло. За разлика от другите дейности, тази е по-сложна и изисква малко повече време, инструменти и допълнителни материали, силикон, уплътнители и др. За по-обемни и големи душ-системи ще ви е нужна и помощ на втори човек за придържане, сглобяване и повдигане на части. Често тези принадлежности за баня се купуват разглобени и за тяхното правилно инсталиране ви съветваме да се обърнете към специалист, който ще ви спести часове усилия и евентуални проблеми.

Източник

Ако ви се налага да правите някой от тези ремонти и смятате, че няма да се справите сами, не се колебайте да се обърнете към ВиК професионалист. Можете да разгледате различни оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за баня още сега!

Свързано:

Идеи за баня Нуждае ли се душът ви от ремонт?

Въпреки че е изключително "малко" обзаведена, тази баня впечатлява с цветните си и светлинни ефекти в интериора. От лявата страна е разположена зоната на душа, а от дясно - стъклена преграда водеща към мивката. Цветовете са само и единствено в тъмните, пастелни цветове. Стената, върху която е разположен душът е покрита от наистина наситено, тъмносиво. А в дъното на помещението виждаме златисти багри за едната стена, а също и по-светлосив за другата. Огледалото е с много оригинален дизайн - меките форми винаги внасят усещане за хармония и стил. Кръглият дизайн е комбиниран с двустепенност, а под него виждаме и две удобни чекмеджета, побиращи различни тоалетни принадлежности, вещи и всичко необходимо в банята. Но тази част от помещението далеч не е най-ексцентричният акцент тук. На преден план виждаме зоната на душа, която е лишена от душ кабина, вана или дори завеса. Свободностоящият душ е избран, като виждаме и още един - неподвижен, на които може да се радват собствениците на тази баня. Смесителят за вода е вграден в стената, а непосредствено до него виждаме и подвижният душ с практично дълга мека връзка. А малко по-високо, окачен на стената, виждаме и неподвижния душ, чийто светлинен ефект е най-сполучливият акцент в интериора на тази баня. Синият цвят се съчетава отлично с останалата част от помещението. А изобилието от светлинни ефекти никога не е излишно докато се къпете.