Тухли Младост: Основата на Здравия Дом

Последна редакция на 19/09/2024 от Anna Stankova

Тухлите на "Младост" са идеални за създаване на здрави, енергийно ефективни и комфортни домове. Те са произведени от висококачествена глина и предлагат отлична изолация и звукоизолация.Те са проектирани да улеснят и ускорят строителния процес, което ви спестява време и пари.

Кои са подходящите тухли на "Младост" според вашите нужди?

Енергийни блокове за външни стени

  • ЕБ 38 (Енергиен блок 38): Този широкоформатен блок е подходящ за бързо и икономично строителство с висока топлоизолация. Блоковете осигуряват отлични механични свойства, подпомагащи стабилността на масивни конструкции и всички зидани конструкции в сеизмични райони. Те са идеални за изграждане на външни стени, като осигуряват стабилност и енергийна ефективност.

  • EB 25 Strong и EB 25 Economy Plus: Тези блокове са идеални за проекти, изискващи здравина и лесен монтаж. Те са голямоформатни и позволяват по-малък разход на блокове на квадратен метър, по-малък разход на разтвор и спестяване на време за монтаж. Топлоизолационните свойства на тези блокове позволяват да се постигне максимална енергийна ефективност на сградите.

Енергийни блокове за преградни стени

  • ЕБ 10/33, ЕБ 12/33 и ЕБ 16/33: Тези блокове са създадени за бързо и ефективно изграждане на преградни стени, осигурявайки подобрени звукови и изолационни характеристики. Те имат по-голям формат, което позволява бърз и прецизен монтаж с минимално използване на свързващи материали. Това води до спестяване на време и пари при строителството.

Енергийни блокове за специално предназначение АКУСТИК

  • ЕБ 20 Акустик и ЕБ 25 Акустик: Тези блокове осигуряват отлична звукоизолация благодарение на специалната структура на пчелна пита, която достига стойности до 56dB. Те са подходящи за изграждане както на външни, така и на вътрешни стени на сгради. Прецизните размери на блоковете позволяват използване на тънкослойни мазилки или лепила, което допълнително подобрява топлинните и звукови изолационни свойства.

Свързано:

снимки, идеи и вдъхновения за дома Строителни Решения от Младост: Премиум Керемиди, Тухли и Цялостни Системи