“Майсторите говорят” с Николай Мисароков

Последна редакция на 27/04/2024 от Адриана

Николай Мисароков живее и работи в Стара Загора. Зад гърба си има 10 годишен опит в сухото сторителство и не един проект, с който се гордее. Мечтае да работи по обекти на Доналд Тръмп - строителен предприемач, автор и медийна личност в Америка.

В MaistorPlus Николай Мисароков предлага услугите си в 3 категории за района на град Стара Загора:

  • Изолация и саниране

  • Сухо строителство

  • ВиК услуги

1. Представи се с няколко думи.

Здравейте! Казвам се Николай Мисароков и съм на 33 години от град Стара Загора. Завършил съм хладилна техника в ПГМТТ "Н.Й.Вапцаров" - Стара Загора през 1999 г. Тази година завършвам “Бизнесикономика” в Тракийски университет - Стара Загора. От 10 години работя в сферата на сухото строителство. Работил съм в големи фирми за сухо строителство в Стара Загора и чужбина (Италия и Кипър). От 2007 г. управлявам своя собствена фирма за сухо строителство. Моят брат е архитект и често се консултирам с него при изпълнение на различни обекти.

2. Как реши да се занимаваш с тази работа?

Защото е творческа и виждаш реално какво си сътворил след себе си. Произлизам от семейство, в което баща ми е инженер, брат ми архитект, а аз икономист и много или малко това оказва влияние: “Крушата не пада по-далече от дървото”. Едни от големите ми успехи е, че докато работех за най-голямата строителна фирма в гр. Стара Загора се издигнах до ръководител на бригадата за монтаж на гипсокартон (24 бр. монтажника) и под мое ръководство изпълнявахме СМР на един от най-големите обекти в града с чуждестранни инвеститори. Натрупах опит, създадох контакти и естественият път бе да създам собствената си фирма.

3. Постави се на мястото на клиент, търсещ специалист в твоята сфера. Защо би се спрял на теб?

Защото имам опит, квалифициран съм, има кой да ме препоръча, работя старателно и в срок, на разумни и конкурентни цени.

 

Свързано:

“Майсторите говорят” с Николай Мисароков