Обзор на месец февруари - майстори, ремонти и събития

Последна редакция на 04/05/2024 от Адриана

Учудващо високите температури през февруари започнаха да увеличават и броя на заявките в сайта. Месецът се изпълни с положителни събития и доволни клиенти, усеща се, че сезонът наближава. 

MaistorPlus - събития

На 28-ми февруари в Дома на Европа се проведе конференциятаReAct Sofia: “Икономиката в ЕС - кризи и възможности”. Поканиха ни да участваме в информационната кампания на събитието като пример за млади предприемачи с иновативен бизнес. 

-> Запознайте се по-подробно със събитието

Майстор на месеца

Овациите през февруари отиват при майстор, който даде решение на проблем с неработещ радиатор на парно отопление по телефона. Оценяваме коректността и отношението му, които доказват, че доволните клиенти са по-важни от финансовата изгода:

-> Майстор на месеца - Тодор Тодоров от Тонитерм" ЕООД

Клиентите говорят

Преди два месеца Милена пуска заявка за Кухня по поръчка за таванско помещение на нашия сайт. Кандидатите са четирима, а Милена комуникира с тях през сайта и разменя контактите си. След направеното проучване, ремонтът е извършен през февруари. Нает е Светлозар Богданов, за когото това е и втората положителна оценка за този месец: 

 "Много съм доволна. Предложи най-ниската цена, качеството на изпълнение е добро и е изключително отзивчив."

-> Очаквайте скоро: снимки преди и след ремонта :)

Бизнес сайт на месеца:

На 12-ти февруари към MaistorPlus се присъединява нова специализирана фирма за изолация и саниране - Елемент Графикс. Фирмата работи в района на град София и веднага ни спечели с доброто представяне, което направи в бизнес сайта си:

 -> Бизнес сайт на месеца - Елемент Графикс

Основни категории:

Търсенето през месец февруари беше основно в следните категории:

Не отлагайте пролетното почистване и освежаване на дома. Ако имате нужда от помощници, вече знаете как да намерите най-добрия майстор за вашия ремонт, нали? :)

-> Направете безплатна заявка за ремонт

Свързано:

Обзор на месец февруари - майстори, ремонти и събития