Добре дошли на бизнес профила на LG STROY LD


Фирмата осигурява пълно проектиране и съгласуването с общини и енергийните дружествата(ЧЕС ,ВиК , топлофикация ) Строителна фирма изграждане и за довършителни работи и ремонти. 1.Бригади по Електро. 2.Бригади за отопление ,вентилация и климатизация, 3.Бригада по ВиК, 4.Бригада фаянс и теракота, 5.Бригада картон. 6.Бригада шпакловка и боя, 7.Бригада за къртене и извозване на строителни материали.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Изграждане и ремонт на апартаменти и къщи в София и страната. Строежи и довършителни работи в 15 от ресторантът на HESBYRGER BULGARIA.

Специализация и квалификации


Строителна фирма изграждане , довършителни работи и ремонти разполага с майстори с експертна и дипломна квалификация за следните специалност: 1.Монтажници за климатизация и отопление на сгради, 2.Електротехници с квалификация за силно и слаботоков инсталация, видео наблюдение и 3.BMS(компютърно управление на сгради). 4.Водопроводчик с квалификация за водопровод и канализация. 5.Плочкаджии с квалификация за монтаж на фаянс и теракота, 6.Картонажния с квалификация за изграждане на стени и тавани от конструкция и гипс - картон, 7. Шпакловкаджия и бояджия с квалификация за външна и вътрешна шпакловка и боя, 8.Бригада за къртене и извозване на строителни материали с разрешително за разрушаване и извозване на стр. отпадъци и необходимата механизация. Изваждаме и разрешително за събаряне на сгради. Съгласуване с КАТ.