Добре дошли на бизнес профила на TSRapaks


Здравейте, името ни е "Топлоизолация и Саниране Рапакс" /Т.С.Рапакс/ ЕООД гр. София. В строителството и санирането на сгради можем да извършваме всякакви услуги, но не го правим. Поставяме само външна топлоизолация с алпинисти и от скеле, защото в това сме абсолютни специалисти. Смятаме че всеки трябва да е специализиран в определена област от санирането на жилища /както ние в поставянето на топлоизолация/ и да набляга на осъвършенстване на уменията си. Т.е да извършва само това което наистина обича, знае и умее.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа.


Опит


Март 2019 г, навършваме 16 г. заедно като екип, във фирма за външна топлоизолация. Работим с алпинисти и скеле в град София и обекти до 35 км. от нея. В строителството и санирането на сгради за нас няма тайни и можем да извършваме всякакви услуги, но не го правим. Поставяме само външна топлоизолация с алпинисти и от скеле, защото в това сме абсолютни специалисти. Смятаме че всеки трябва да е специализиран в определена област от санирането на жилища /както ние в поставянето на топлоизолация/ и да набляга на осъвършенстване на уменията си. Т.е да извършва само това което наистина обича, знае и умее;. Да изпълнява само ангажименти свързани с тази строителна дейност, а не да е подизпълнител, прекупвач, предприемач и т.н. За това ако търсите сериозна фирма за своята външна топлоизолация, то ние не сме за Вас, не сме и пред Вас! Ние стоим изцяло в начинанието зад ВАС!

Специализация и квалификации


Работим с почти постоянен екип майстори на външна топлоизолация - алпинисти! Малък и постоянен, но сплотен екип, като всички имат Държавно Свидетелства за Професионална Квалификация по специалността.