Добре дошли на бизнес профила на Kamo


Кърти, реже, пробива в град Русе и региона. Пробиване и изкъртване на отвори. ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИКА. Къртене- бетон, панел, тухла; камък; фаянс, теракот, замазка; кърти бани, комини, стени и др. Демонтиране- метални и дървени каси на врати и просорци, остъкления и др. Събаря. Разрушава. Извозване на отпадъци със собствен транспорт. Ниски цени!

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


- Над 10години се занимаваме с транспорт и цялостно пренасяне на жилища, офиси, складове, магазини - и други търговски обекти - пренасяне на багаж - опаковане на багаж - товаро - разтоварна дейност - транспортни услуги в Русе, цялата страна и чужбина. - Повече от 5години се занимаваме с къртене, чистене, извозване.

Специализация и квалификации


Къртаческите услуги са с широк обхват от различни дейности. Занимаваме с къртене на стени, фасади, стари сгради, бетонни блокчета и други. Те включват също и къртене на различни видове подови настилки – фаянс, цимент, дюшемета и други. В зависимост от обхвата и големината на помещенията те могат да бъдат битови или промишлени. Битовите обхващат по-малки площи като къщи, вили, апартаменти или части от тях, докато промишлените са с по-големи площи – промишлени сгради, цехове, халета, обществени сгради. Къртаческите услуги се извършват винаги с професионална техника съобразена с изискванията на европейския съюз. Спазват се всички изисквания при работа със специализирани машини, както и времето от 13:00h – 16:00h в което не трябва да се вдига шум. Професионалният опит на работниците, както и тяхната квалификация са от особено важно значение за професионалното извършване на къртаческите услуги.