Добре дошли на бизнес профила на Golf Balkan Ltd.


Голф Балкан е първата българска фирма за проектиране, строителство, поддръжка и реконструкции на голф игрища и спортни терени. Други дейности са рекултивации;изграждане на зелени площи, водопроводи, канализационни,дренажни и поливни системи.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Екипът на „Голф Балкан” включва проектанти, инженери, геодезисти, ландшафтни архитекти, специалисти по изграждането на поливни системи, оператори на машини- булдозеристи и трактористи, озеленители и строителни работници. В „Голф Балкан” работят в екип български и чуждестранни специалисти, които разполагат с необходимите технически познания и умения, с помощта на които компанията се превърна в лидер в проектирането, изграждането, управлението и поддръжката на голф терени. ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ ИЗПЪЛНЕНИ ОТ „ГОЛФ БАЛКАН”: Св. София Голф Клуб & СПA, БлекСиРама Голф & Кънтри Клуб, Правец Голф & СПА, Трейшън Клифс, Голф & СПА, Св. София Голф Клуб & СПА- Реконструкция по нов проект. Квалификация: Голф Балкан е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Фирмата е член на Камарата на строителите и притежава: удостоверение за първа група, строежи от първа до пета категория; втора група, строежи от първа до четвърта категория; трета група, строежи от втора и трета категория; четвърта група, строежи от първа до трета категория и пета група.

Специализация и квалификации


ГЕОДЕЗИЯ - Използваме най-новите инструменти и технологии и модерен софтуер за обработка и анализ на резултати. Изпълняваме и задачи от областта на инженерната геодезия: определяне на обеми, даване на проектни линии и нива. РЕКУЛТИВАЦИЯ-ОФОРМЯНЕ НА ТЕРЕНИ - Голф Балкан работи със специалисти, оформящи терена според зададените проектни нива, които планират внимателно етапите на работа и определят материалите, необходими за изграждане на отделните слоеве, за да се осигури добър коренообразуващ почвен слой. ИЗГРАЖДАНЕ НА ПЪТИЩА, АЛЕИ - Технологията на изграждане е съобразена с изискванията на съответния проект, както и с почвените условия на терена. Специалистите ни имат опит в полагането на настилки по терени с различни почвени условия. ИЗГРАЖДАНЕ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИОННИ СИСТЕМИ - Разполагаме с опитен екип от специалисти и необходимата техника за изграждането на водопроводи и канализационни системи. Извършваме и реконструкции на вече съществуващи такива. ИЗГРАЖДАНЕ НА ДРЕНАЖНИ СИСТЕМИ - Екипът ни разполага с необходимата техника и персонал, за предотвратяване на щети по тревния килим от климатичните особености, подготвяне на терени за застрояване или предотвратяване на повреди от подпочвените води. Изпълняваме дренажни системи с най-високо качество. ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОЛИВНИ СИСТЕМИ - Без значение дали става въпрос за изграждане на нов терен или реконструкция, ние обръща огромно внимание на детайлите, за да постигне възможно най-добро качество на всяка поливна система. Разполагаме със собствена техника и специалисти за инсталирането и поддръжката на поливни системи. ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЗЕРА - Езерата са важна част от изграждането на всяко голф игрище. Голф Балкан има богат опит в изграждане на различни видове изкуствени езера и водни огледала. ИЗГРАЖДАНЕ И ОБНОВЛЕНИЕ НА ПАРКОВЕ И ЗАТРЕВЯВАНЕ – На база почвени проби се изготвят анализ и препоръки за състава на коренообразуващия почвен слой. Извършваме засяване и отглеждане на тревата. Тревните смески се подбират според изискванията на терена, както и в съответствие с климатичните условия. Разполагаме с необходимата техника за всеки етап от затревяването-от предсеитбената подготовка и подравняване до засяването и първата коситба. ПОДДРЪЖКА НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ – СПОРТНИ ТЕРЕНИ, ПАРКОВЕ, ГРАДИНИ И ДР. Можем да извършим цялостна или частична поддръжка на вашия парк, градина или спортен терен през всеки сезон. Услугите ни включват: затревяване – тревен чим и семена, грижа за тревните площи; поливане – изготвяне на индивидуална програма за поливане според особеностите на терена и вида на растенията; третиране против плевели; торене и растителна защита. ТЕХНИКА - Фирмата разполага със собствена техника. Това ни дава възможност да работим едновременно на повече от един обект. Разполагаме с богат набор от земекопна и товаръчна техника, почвообработващи машини, заваръчна техника и др.