1. Цялостен ремонт 3 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Боядисване и декорация 2 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.

Виж мнения

3. Сухо строителство

По специално в сферата на


4. Покривни услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


5. Ремонт на баня

По специално в сферата на проектиране на баня, къртене на баня.


6. Хидроизолация 1 извършен проект

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.

Виж мнения

7. Изолация и Саниране 1 извършен проект

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.

Виж мнения

8. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).