Добре дошли на бизнес профила на SGA-HydroSystems


Основният предмет на дейност на фирмата е проектирането и полагането на хидроизолационни системи. Екипът на SGA-HydroSystems работи изцяло в полза на качеството и сигурността на своя клиент. Стопроцентовото спазване технологията на полагане на хидроизолационни системи е политика, която ние спазваме неотлъчно. Специализирани сме в полагането на мазана безшевна хидроизолация, индустриални подови настилки, PVC, TPO мембрани, защита чрез кристализация в бетона и много други.

Хидроизолация е основна сфера на работа.


Опит


Нашата фирма е пионер в региона в предлагането на уникални условия по гаранцията на поставента от нас хидроизолация. Всеки един клиент сключил Договор за ремонт на покрив с площ над 100 кв/м. получава напълно безплатно посещение, оглед, почистване и обслужване веднъж годишно. По този начин, удължавайки живота на хидроизолацията, ние Ви гарантираме сигурност на сградата и спокойствие на обитателите и! За клиенти на които вече е изтекъл гаранционният срок или такива които желаят да се "застраховат" от непредвидими ситуации, предлагаме Абонамент за поддръжка на покрива. Чрез този абонамент ние Ви гарантираме по - дълъг живот на хидроизолационното покритие. Два пъти годишно наш екип ще посещава Вашия обект и ще поддържа в изправно състояние Вашия покрив, като го подготвя за предстоящия зимен или летен сезон.

Специализация и квалификации


Услуги: течни безшевни-мазани хидроизолации хидроизолации с течни битумни, каучукови, полиоретанови и епоксидни материали хидроизолации с течна гума хидроизолации на нови и ремонт на стари плоски покриви хидроизолации на обитаеми и необитаеми тераси хидроизолации над гаражи хидроизолации на мазета хидроизолации на бани и мокри помещения хидроизолация на басейни и декоративни езера хидроизолации на водни резервоари и хранилища за питейна или отпадна вода хидроизолации на шахти хидроизолации и защита на бетон чрез кристализиране в бетона хидроизолации чрез инжектиране на смоли в бетона спиране на директни течове дори и с налягане спешни и аварийни ремонти и спиране на течове дори и през зимата и при директни течове хидроизолации и изолиране на капилярна влага частични ремонти с течни хидроизолации на покриви хидроизолации върху ламаринени покриви ремонт на битумни керемиди индустриални, химико и износоустойчиви подови покрития епоксидни смоли ПВЦ/ТПО мембрани мембрани за покриви, основи, сметища, зелени тераси и покриви 3D епоксидни и ПВЦ покрития за бани, кухни, стени и подове Ако не виждате необходимата услуга от която имате нужда, обадете се за консултация!Ние с радост ще намерим решение за всеки проблем!