Добре дошли на бизнес профила на Врата до врата


Ние сме „Врата до врата“! Искаме да се наложим като най-добрия избор за транспортни, хамалски и почистващи услуги във Варна, а след това и в цялата страна. Винаги сме коректни с клиентите си и предлагаме бързина, гъвкавост и професионализъм на достъпни цени. Екипът ни е от млади и интелигентни служители, които са с богат опит във всякакви услуги по пренасяне и почистване. Хиляди хора и бизнеси ни се довериха, спестете си излишни главоболия и го направете и Вие!

Транспортни услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


В екипите ни по пренасяне работят момчета с опит от 2 до 10 години в сферата на професионалните премествания. Имаме опит както с малки пренасяния на един хладилник или диван, така и с огромни проекти за пренасяне на офиси с 600 служителя. Пренасяли сме и стотици пиана, каси и банкомати. В екипите ни по почистване работят момчета и момичета с опит от 2 години в сферата на професионалните почиствания - както малки почиствания на едно помещение, така и големи абонаментни обекти като верига стоматологични клиники.

Специализация и квалификации


Екипите ни по почистване са специализирани в: 1. Диамантено шлайфане 1.1. Изравняване 1.2. Премахване на драскотини, наранявания, замърсявания и други щети 1.3. Шлайфане 1.4. Запечатване (за удължаване на живота на настилката и нейната устойчивост) 2. Почистване след ремонт 2.1. Измиване на стъкла и дограма 2.2. Премахване на боя, предпазни лепеки, силикон и други строителни материали 2.3. Обезпрашаване на стени, первази, шкафове, каси, ключове 2.4. Цялостно почистване на санитарните помещения 2.5. Цялостно почистване на кухня