Добре дошли на бизнес профила на Братя Александрови


На пазара се продават все по изгодни и по функционални мебели на добри цени (включително по интернет), но невинаги има адекватни услуги към тях: транспорт, качване и професионален монтаж. Когато няма кой да Ви помогне за качването, или не знаете техники и методи, за внасяне на тежки или обемисти мебели в дома си, когато се двоумите, или Ви трябва професионален съвет за обзавеждане, обадете се! Купили сте си модулна кухня и не знаете как да инсталирате електроуредите, мивката и смесителя, за да завършите качествено монтажа, обадете се!

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимавам се с монтажи на мебели повече от 10 години. Имам опит в интериорни решения за дома и офиса . Аз и моите колеги изпълняваме и съпътстващи монтажа дейности(качване, изнасяне на стари мебели и др.) Намираме изгодни условия за обзавеждане за всеки вкус и джоб!

Специализация и квалификации


Завършил съм Лесотехническия Университет в София със специалност екология и опазване на околната среда. В процеса на намиране на работа, намерих сериозни предимства в мебелния бранш. Работя повече от 8 години с 2 големи софийски фирми. Познавам добре най-големите производители на мебели в страната, и имам хиляди сглобени бройки от техните артикули. Имам сериозен опит с монтажи и от водещи производители от Сърбия, Полша, Германия, Франция и Италия. Изпълнил съм проекти както в България така и в чужбина! В България сме монтирали обзавеждане за дома, офис обзавеждане, мека мебел и кухненско обзавеждане предимно за град София. Хотелско и ресторантъорско обзавеждане сме правили в много морски и планински курорти. Реализирал съм 2 проекта по мой дизайн, на ресторанти единия от които с градина за Германия. Цялостно обзавеждане на семеен хотел в Австрия, както и няколко обекта с частична мебелировка в Гърция.