Добре дошли на бизнес профила на Isodom


Фирма Изодом ООД предлага цялостни решения по ремонт и изграждане на нови покриви, монтаж на фасадни облицовки от висок клас (дърво, еталбонд, фиброцимент), топлоизолация, вътрешни ремонти (шпаковки, гипсокартон, редене на теракот, фаянс, гранитогрес).

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Георги преди 46 месеца за Ремонт на стар апартамент и разделяне на два | София

“Ивайло и компания си разбират от работата и гледат да се свърши работата както иизисва клинета. Наложи се да променя първоначалните изисквания и те изпълниха нещата въпреки промяната”

Виж снимки
преди 49 месеца за Топлоизолация сграда | Елин Пелин

“Благодаря на Иво, Злати и всички които работеха по моят проект а именно, топлоизолация на еднофамилна къща. Всичко изпълнено и спазено до последната запетая в договора плюс допълнителни дейности които неминуемо възникват по време на реализиране на всеки един проект от подобен тип.
Млади хора които бих подкрепил и друг път.
Благодаря и на екипа на Майстор Плюс като посредник и помощник в намирането на подходящите хора.
Успех на всички Вас.”

преди 53 месеца за Ремонт на баня | София

“Работят добре, коректни и точни”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Фирма Изодом ООД е регистрирана през 2007г. Специализираме в: монтажа на висок клас облицовки на фасади (дърво, еталбонд,фиброцимент), ремонт и изграждане на нови покриви, топлоизолация, вътрешни ремонти, декорации. Изпълнител е както на големи обекти, така и на множество заявки от частни клиенти.

Специализация и квалификации


Служителите на фирмата са минали специално обучение в "Брамак" за правилен монтаж на цялостни покривни системи. Имаме няколко изпълнени покрива изцяло по системата "Брамак", за което клиентите ни получиха от производителя на керемидите 30г. гаранция и 15г. пълна застраховка на покрива. Фирмата специализира и в монтажа на фасадни системи. Регистрирана е през 2007г. и в началото на дейността ни се занимавахме само с облицовки тип "сайдинг", при които монтажът е сух на носеща конструкция. Фирмата ни е регионален лидер с монтирани над 10000кв.м. Опитът, който добихме през годините в изграждането на носещи конструкции, измести фокусът ни към по-високия клас облицовки - дърво, еталбонд, фиброцимент. Допълнителни дейности, които изпълняваме с нужната компетентност и отговорност: монтаж на топлоизолация, вътрешни ремонти (шпакловки, гиспокартон, теракот), изграждане на навеси, изработка и монтаж на парапети.