Добре дошли на бизнес профила на Пламен Лалов


Ние сме строителна бригада с 15 годишен успешен опит в страната и чужбина Това ни дава самочувствието, че можем да се справим с всички предизвикателствата в нашия бранш. Във всеки един от изпълнените от нас проекти, влагаме много енергия и усилия за да успеем да завършим работата си в кратки срокове и с добро качество. В строителния процес използваме системи и материали на водещи български и европейски фирми, наложили се на пазара с безкомпромисното си качество.

Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

преди 83 месеца за Ремонт на баня - смяна на водопроводната инсталация | Плевен

“Когато си наемаме майстор винаги ни се иска да намерим най- добрия / всичко да може да прави и най- вече да е сериозен и внимателен/ Е такъв е Пламен Лалов . Много , а много съм доволна от този Човек , да с главно Ч защото той е много човечен и много добър в занаята си Повярвайте , че има и добри и коректни майстори , които държат на думата си и правят всичко , ама много добре. Благодаря те Пламенчо че те има !!!!! Винаги ще разчитам на теб!!!!!”

Виж всички мнения

Опит


Строителният ни опит е придобит в следствие на множество извършени строително - ремонтни дейности в детски градини, училища, малки предприятия, складови помещения, хотели, частни апартаменти, къщи, офиси, магазини и др.

Специализация и квалификации


Квалифицирани сме да извършваме следните услуги: - монтаж на гипсокартон, - поставяне на плочки, - замазки, - шпакловки, - мазилки, - всички видове зидарии и - сухо строителство, - топлоизолации, - полагане на настилки и облицовки от мрамор, теракор, фаянс, гранитогрес, камък и др., - саниране на жилища, - изграждане и ремонт на ВиК инсталации, - изграждане и ремонт на електро инсталации, - разруштелни работи, - бояджийски услуги - и много други.