Добре дошли на бизнес профила на КИК-Проект ООД


Фирма КИК-Проект ООД гр.Варна е специализирана в проектирането , производството и монтажа на PVC и AL дограма .

Врати е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“"К и К Проект" ООД изпълни възложените поръчки бързо в договорените срокове при работещ хотел без да се прекъсва процеса на работа на хотела. Възложените СМР са изпълнени професионално и с високо качество, съгласно работните проекти и нормативни изисквания. Влаганите материали са със сертификати за качество и прозиход.”

на 01 Jan 2011 от Н.Мучев

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“В следствие на доказаното партньорство и взаимоотношения между "Алу Кьонинг Щал" ЕООД и "К и К Проект" ООД, в областта на проектиране и изграждане на обекти с PVC прозоречни системи. Фирма "К и К Проект" е наш коректен партньор и от 2008г. е производител на PVC прозорци SCHUCO.”

на 01 Jan 2011 от М.Михайлов
Виж всички мнения

Опит


Произвежда се по проект ,съгласуван с клиента и съобразен с техническите изисквания за изправност и сигурност. Профилни системи с ниски коефициенти на топлопроводимост и шумоизолация, и високи показатели за хидроизолация и здравина - SCHUCO,ETEM, Proffilink.Фирмата изпълнява проекти, отговарящи на изискванията по REECL -Програма за кредитиране на Енергийна Ефективност в дома .Фирмата разполага с производствен цех ,оборудван с най-съвременни и модерни машини, и екип от квалифицирани специалисти с голям стаж ,които са гаранция за високото качество на произвежданата дограма.

Специализация и квалификации


Фирма КИК-Проект ООД гр.Варна е специализирана в проектирането , производството и монтажа на PVC и AL дограма .