38 оставени мнения от 50 извършени проекти
4.97 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 67 месеца за Заваряване на 3 бр. Г-образни планки към метална конструкция + метален парапет с 5 метални "крака" | София

“Изключително съм доволен от изпълнението на Христо - работи бързо и качествено. Извърши и предварителен оглед за запознаване с проекта преди ценовата оферта. Предложи и някои подобрения. Благодаря.”

Виж снимки
преди 72 месеца за Трябва ми заварчик | София

“Много съм доволна.
Професионално изпълнение!”

преди 72 месеца за Реновиране метална ограда | Банкя

“Христо се справи много добре с възложената работа.
Даде и добри идеи за това как да се получат по-добре нещата.”

Виж снимки
преди 89 месеца за Заваряване панта на гаражна врата | София

“Много съм доволна, бих се обърнала към Христо отново.”

Виж снимки

Качена препоръка, Покривни услуги

“В работата си г-н Христо Кирилов се отличава с висока компетентност, коректност и искрена съпричастност към всички възникнали въпроси и проблеми. С тези качества той самостоятелно изпълни блестящо поставената му работа по ремонт, укрепване и поставяне на хидроизолация на навес за паркиране на автомобил през 2015 г, както и ремонт през 2016 г на покрив, стреха и улуци на къщата, на които съм собственик в гр. София, кв. Редута. От изпълнението на работата личи, че това е неговото призвание, водещо до високо качество и ефективност, като краен резултат.”

на 15 Jun 2015 от Христо Цоловски