Добре дошли на бизнес профила на belteh


ЕТ „ТОДОР БАКАЛОВ” гр. Карлово е създадена през 1991година. Екипът ни се състои от добри специалисти с богат опит. Стриктно спазваме нормативните изисквания при изграждането на ел. инсталациите, с което гарантираме безопасност и дълготрайност при експлоатацията им.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Предмет на дейност: Търговия на ел. материали, Маркетингови проучвания и консултации, Инжeнеринг на електроинсталации и уредби. В процеса на работа фирмата успя да се утвърди като една от водещите в региона за доставка, изграждане и ремонт на различни видове електроинсталации. Наши клиенти са фирми от машиностроителната и хранително-вкусовата промишленост и строителството. През 2008-2009г. фирмата сътрудничи по европейски проект „Професионален старт” за обучение на ученици по електротехника от ПГ „Братя Евл.и Хр.Георгиеви” гр. Карлово.

Специализация и квалификации


С цел да задоволим изискванията на клиентите, ние се стремим да предложим затворен цикъл от услуги -доставка на материали – монтаж -въвеждане в експлоатация с индивидуално и оптимално решение, съобразено както с желанията на клиента, така и с особеностите на обекта. Услугите и продуктите, които предлагаме: - изграждане, ремонт и поддържане на електроразпределителни уредби с напрежение над 1000V. - изграждане, ремонт и поддържане на електрически инсталации до 1000V в жилищни сгради, промишлени и търговски обекти: силови осветителни заземителни мълниезащитни слаботокови