2 оставени мнения от 2 извършени проекти
3.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 62 месеца за Поправка на мазилка в жилищен блок | София

“Довелен съм от изпълнението.
Очаквам и пролетните дъждове, тъй като мястото е чувствително.
Иначе нямам забележки, работата беше извършена много добре.”

Виж снимки
преди 68 месеца за Покрив на тераса с дърво и поликарбонат | София

“Изключително недоволен. Уговорката ни бе за плащане на 2 пъти - 1500 лв при подписване и 1200 лв при завършен обекта. Направиха дървената конструкция с много некачествен материал. След края на работа по нея поиска още 300 лв противно на договора. Съгласих се, за да продължи работата. Дойде да лакира и като свърши, поиска още 200 лв. Отказах да платя, докато не се завърши обекта. След това човекът повече не се появи и не си вдигна телефона. На никой не препоръчвам услугите му.”

Валентин Петров отговори:

Здравейте, господина Мартин Михайлов излезна некоректен, не аз. В договора не сме писали какъв поликарбонат, какъв размер, каква дебелина. Изобщо не е казал, какво иска да се сложи на покрива. За тези пари си мислих, че иска обикновен поликарбонат 8мл, после той ми иска плътен поликарбонат 8мл. За тези пари мисля, че никой няма да се съгласи и останаха 1000лв в него така че аз изобщо не мисля че съм некоректен. Благодаря.