Добре дошли на бизнес профила на Истилян Низамски


Ние сме строителна фирма, занимаваща се с всички видове строителство, независимо от мащаба и дейността. Всяко Ваше хрумване може да бъде реализирано, стига да бъде добре подготвено от професионалисти като нас. Желанието на клиента, срокът за изпълнение и добрата цена винаги са водещи принципи в нашия метод на работа и динамика.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ремонт на обществена административна сгради на БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните); Построяване до завършен вид на административна сграда в Държавно ловно стопанство "Витиня", Цялостен ремонт на Културен дом "Химик" гр. Димитровград, Театър "Апостол Карамитев" гр. Димитровград; Цялостен ремонт на детски градини и училища в община Кайнарджа, община Дорково, община Ракитово; Реновиране на хижа Здравец, понастоящем ловна резиденция. Включително многобройни цялостни ремонтни дейности на апартаменти, къщи и офиси.

Специализация и квалификации


В портфолиото си можем да представим изградени от нулата и завършени от нас проекти, много видове обществени сгради, домове на културата, в т.ч. и храм-паметници и манастири.

Допълнително


Имаме опит в строителството на мащабни сгради и довършителни ремонтни дейности с големи компании и общини, но също така успешно и с желание реализираме строителство и ремонти на частни клиенти, независимо от малкия размер. За нас най-важното е да сме дейни, да се отзовем на всяко повикване и да не спираме да работим! Доверието се гради с години, но опитът се вижда от километри! Свържете се с нас, споделете идеите си и наблюдавайте процеса от самото му начало до неговия край. Работим в гр. София, София-област, но според мащаба можем да разгърнем потенциала си на територията на страната.