Добре дошли на бизнес профила на Ралица Пламенова


Фирма Рама Инвест ЕООД е създадена през 2019 г. с много желание за развитие и качествено обслужване на своите клиенти. Стартирахме като агенция за недвижими имоти и в процеса на работа добавихме услуги по цялостно проектиране, ремонтиране и завършване до ключ на апартаментите, в които нашите клиенти инвестират. В основата на успеха са доверието и чувството на отговорност🏅

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Рама Инвест се заеха с ремонта на два наши апартамента и добре, че бяха те. Помогнаха ни изключително много, съветваха ни, обясняваха ни. Работата се случваше изключително бързо, имаше организационни проблеми, които Ралица отстрани моментално. Качеството, което предлагат, е безкомпромисно. Радвам се, че им се доверих, защото без тях нямаше да успея да се справя. На много хора съм ги препоръчвала и продължавам да го правя!”

на 15 Mar 2024 от Мария

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Останах доволна от услугите на Рама Инвест. Отзовават се бързо при нужда, работят стегнато, почистват след себе си и държат много високо качество. Бих се възползвала отново при нужда, защото се вслушват в желанията на клиента, работата с тях е лесна и приятна. Препоръчвам ги!”

на 10 Nov 2023 от Юлияна

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволен от услугите на Рама Инвест. Изключителни професионалисти. Не съм се занимавал с абсолютно нищо по време на ремонта, те просто влязоха в апартамента и свършиха всичко. Качеството им на работа е на много високо ниво, както и отношението им. Работят бързо, чисто и си разбират от работата. Препоръчвам ги!”

на 31 Jan 2024 от Михаил
Виж всички мнения

Опит


Нашата сила е в цялостното ремонтиране и завършване до ключ на инвестиционни имоти, осигуряване на наемател и управление на вашата инвестиция без да се занимавате с нищо! Благодарение на изградените партньорски отношения с водещи компании за обзавеждане и оборудване, ние успяваме да предложим високо качество на достъпни цени👌🏻 Имаме множество доволни клиенти, ще очакваме и теб!

Специализация и квалификации


Извършване на всички необходими довършителни строително-монтажни дейности, свързани с ремонта и обзавеждането на инвестиционни имоти.